program


Foredrag Rufus Gifford

Foredrag Rufus Gifford

Nu har du mulighed for at opleve den mest populære amerikanske ambassadør, Danmark nogensinde har haft.

Billetpris 295,- inkl. gebyr
Billetpris 495,- inkl. gebyr og 2 retters menu

2 retters menu – Hjemmerøget laks m. stenovnsbagt brød og smør. Carvery buffet m. udvalg af kartofler, sæsonens sprøde salater samt bearnaisesauce.

Beskrivelse

 

Nu har du mulighed for at opleve den mest populære amerikanske ambassadør, Danmark nogensinde har haft. Rufus Gifford har sammen med sin mand Stephen vundet danskernes hjerter i den tid, Gifford var ambassadør i Danmark. I sit foredrag fortæller Rufus om mødet med Danmark og det politiske samarbejde med USA.

Rufus Gifford var i perioden august 2013 til januar 2017 amerikansk ambassadør i Danmark. Den prisvindende dokumentarserie “I am the Ambassador” blev købt af Netflix og iTunes og bliver i øjeblikket sendt på tv i over ti lande. CNN kaldte ham “anti-Trump”, Wall Street Journal anser ham for at være en “viral sensation”, og The Atlantic kaldte ham en “rockstar”. I januar 2017 kulminerede Rufus Giffords tid i Danmark, da han blev hædret som ridder af Dannebrog af Dronning Margrethe.

Som ambassadør var Rufus Giffords personlige mission at forvandle et historisk godt forhold til at møde fremtidens udfordringer ved at engagere danskerne – specielt de yngre – i tosidede og globale spørgsmål. Fast besluttet på at modernisere diplomatiet og opbygge troværdige institutioner har Rufus Gifford forfulgt en aldrig set før offentlig diplomatisk strategi, og har tilladt kameraer at dokumentere sit liv og arbejde, ligesom biografien om ham ‘Ambassadøren – historien om en amerikansk drøm’ udkom i 2015.
Efter han blev student ved Brown University i 1996, forlod Rufus Gifford sin hjemstat Massachusetts for at forfølge en karriere i underholdningsbranchen, men trådte i 2004 ind på den politiske scene i et ulønnet praktikforløb på John Kerrys præsidentkampagne, der blev startskuddet på en imponerende politisk karriere med egen konsulentvirksomhed og senere jobbet som Senior Staff medlem og Finance Director på Barack Obamas genvalgskampagne som præsident.
Privat nyder Rufus Gifford udelivet som løber, cyklist og sejler. Han blev i 2015 gift med dyrlæge Dr. Stephen DeVincent i Danmark, og sammen har parret Golden Retrieveren Argos.
Bemærk venligst at alle Rufus’ foredrag afholdes på engelsk.

Foredraget har denne vinkel:

Amerikansk politik
I dette foredrag giver Rufus Gifford sin vinkel på nogle af de emner, der optager amerikansk politik lige nu. Det kan fx være hvor USA befinder sig i Trumps præsidentembede, hvordan Trump som præsident ændrer forretnings klimaet i USA, hvad betyder det for Danmark (eller Norge eller Tyskland fx), at Trump er blevet præsident, og hvad er den væsentligste opgave nu for den amerikanske venstrefløj og Demokraterne? Foredraget indeholder også en åben spørgesession, hvor Rufus efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: